Dyego i Ferrao apunten alt

Dyego i Ferrao apunten alt

El millor jugador i el màxim golejador de la temporada passada aposten per l’equip i reconeixen sentir-se “molt motivats” per intentar guanyar la UEFA Futsal Cup

Dyego i Ferrao s’han convertit en la imatge del Barça Lassa de futbol sala. Els dos jugadors han madurat i la temporada passada van demostrar tenir fusta de líders quan van carregar amb la responsabilitat de l’equip en el moment més complicat per al grup degut a la plaga de lesions. Al final el Barça va lluitar fins al cinquè partit de la final per guanyar la lliga i es va aconseguir l’objectiu de la classificació per jugar a Europa. I la recompensa va arribar en forma de MVP per a Dyego i de màxim golejador per a Ferrao, autor de 37 gols la temporada passada. Però ni Dyego ni Ferrao es consolen amb els premis individuals i aquesta temporada s’han marcat objectius més ambiciosos i ho han deixat clar en una entrevista a BarçaTV.

Els premis individuals:

DYEGO: “S’ha de jugar per intentar millorar sempre, i si venen premis doncs millor però no és l’objectiu”.

FERRAO: “El millor premi individual és sentir-se bé amb un mateix i gaudir del joc”.

El millor moment de la temporada passada:

DYEGO: “El partit contra ElPozo perquè l’equip va tenir caràcter per superar una situació adversa i vam aconseguir el premi de jugar a Europa. Ens ho mereixíem”.

FERRAO: “També em quedo amb el partit contra ElPozo. Sobretot per la situació. Amb 0-0, amb l’expulsió de Juanjo i un llançament de 10 metres en contra. Va ser molt complicat”.

La UEFA Futsal Cup:

DYEGO: “Després d’un Mundial és el títol més important, i tot l’equip estem molt motivats per intentar guanyar aquest títol que és molt important per al club”.

FERRAO: “És una competició especial. Ens fa molta il·lusió tornar a Europa perquè el Barça sempre hauria de jugar a la Champions”.

La competència entre companys:

DYEGO: “El més important és intentar millorar sempre. No competim entre els companys. L’objectiu sempre ha de ser intentar millorar respecte la temporada passada”.

FERRAO: “A l’equip tenim una competència sana. Dyego i jo no competim per ser els millors. Està clar que si a Dyego li va bé, ens va bé a tots. La competència no és per ser els millors. Competim, sobretot, per convèncer l’entrenador per jugar”.

L’ambient al vestidor:

DYEGO: “Les sensacions són les millors possibles. Estem tots units i això es nota en cada entrenament. L’any passat ens va costar una mica al començament perquè hi havia molts jugadors nous, però aquesta temporada ja des de l’inici tot és més fàcil i l’ambient és molt bo”.

FERRAO: “Tenim un ambient molt bo al vestidor que ja s’arrossega de la temporada passada. Ara només començar ja es nota que hi ha una bona dinàmica al vestidor. Ens portem tots molt bé i això segur que ens ajuda a l’hora d’intentar aconseguir els objectius”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut