Alejandro Edo, campió d’Europa sub-17 amb Portugal

Alejandro Edo, campió d’Europa sub-17 amb Portugal

El porter i capità portuguès aixeca el títol després d’una emocionant final contra Espanya en què també van participar Aleix Ordóñez i Martí Gabarró

L’Europeu sub-17 celebrat a Itàlia ha finalitzat aquest dissabte 5 d’agost amb un campió blaugrana: el portuguès Alejandro Edo. El porter, que s’incorpora a l’hoquei formatiu blaugrana procedent del Porto, ha aixecat el títol de campió com a capità lusità després de deixar la porteria a zero en la final disputada contra Espanya (1-0).

El decisiu partit s’ha decidit a la pròrroga amb un gol d’or portuguès després d’una igualada final en què també han participat els blaugrana Aleix Ordoñez i Martí Gabarró. Aquest últim arriba al Barça Lassa procedent del Noia Freixenet i ha destacat a l’Europeu amb un total de vuit gols.

Al llarg del campionat, el combinat estatal d’Ivan Sanz va superar Israel, Anglaterra, Itàlia i Alemanya a la fase de grups i a França a la semifinal. De la seva banda, Portugal també va ser superior davant Àustria, Suïssa, Andorra i Alemanya –a la fase de grups- i Itàlia –a la semifinal-. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut