Sessió de fotos per al Barça Lassa

Sessió de fotos per al Barça Lassa

Els blaugrana han tornat als entrenaments aquest divendres, abans de viatjar a Colònia i Bucarest, i s’han fet les primeres fotos oficials del curs

Després de cinc dies a Andorra, l’activitat del Barça Lassa d’handbol ha tornat aquest divendres al Palau Blaugrana. El conjunt de Xavi Pascual, que ha gaudit de dos dies de descans després de l’estada a Encamp, ha tornat a entrenar-se al parquet de casa, en la primera de les dues sessions programades per aquest divendres. La sessió ha comptat amb les novetats de Dika Mem, Yanis Lenne –l’últim fitxatge que quedava per incorporar-se- i Aleix Gómez, que van disputar el Mundial Júnior. Els dos francesos van aconseguir la medalla de bronze amb la seva selecció, mentre que l’extrem de Sabadell va ser campió amb el combinat espanyol. A més, tant ell com Dika Mem van ser inclosos en el Set Ideal de la competició.

Tots tres s’han incorporat al grup el dia en què l’equip ha fet la primera sessió de fotos oficials de la temporada. En acabar la sessió, els jugadors s’han enfundat la seva nova samarreta i s’han fet la foto de grup abans de passar, un a un, a fer-se les individuals.

La sessió s’ha fet abans d’iniciar un dies d’activitat frenètica lluny de Barcelona. I és que el Barça Lassa viatjarà aquest dissabte a Colònia, on disputarà el primer partit amistós de la pretemporada contra el THW Kiel. Diumenge, un cop disputat el partit, els culers es desplaçaran a Bucarest, on jugaran un segon amistós contra el CSM Bucharesti dirigit pel català Pau Campos i on hi juga l’exblaugrana Antonio García.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut