Primera jornada de treball a Encamp

Primera jornada de treball a Encamp

L’stage del Barça Lassa ha arrencat amb una triple sessió, amb carrera per la muntanya a primera hora del matí, gimnàs al migdia i entrenament de pista i treball tàctic a la tarda

“Estem morts”, reconeixia un sincer Rafa López en acabar l’entrenament de la tarda al Pavelló d’Encamp. I no li faltava raó. La plantilla ha treballat de valent en la primera jornada de l’stage en terres andorranes. Al matí, una hora de carrera contínua amb canvis de ritme per la muntanya, al Camí de les Pardines, a 1600 metres d’altitud. Al migdia, una hora i mitja de gimnàs i sessió de recuperació a l’aigua gélida del riu Valira, i a la tarda gairebé dues hores de pista amb treball tàctic i la pilota com a protagonista.

Els d’Andreu Plaza van arribar aquest dimarts a Encamp per fer-hi un stage de 6 dies, del 8 al 14 d’agost. L’equip treballarà en dobles i triples sessions durant aquests dies amb tres objectius principals: guanyar fons físic; treballar aspectes tàctics i fer grup. En aquest sentit, cal remarcar la bona integració a la plantilla dels tres nous fitxatges -Rivillos, Esquerdinha i Leo Santana-. “A més de ser molt bons,  també han arribat amb moltes ganes i la millor predisposició per intentar encaixar des del primer dia”, ha remarcat el capità Paco Sedano.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut