El Barça Lassa ja s'ha entrenat a Encamp

El Barça Lassa ja s'ha entrenat a Encamp

Els homes de Xavi Pascual han fet les proves mèdiques i físiques al Palau abans de viatjar en autocar fins a Andorra, on s’estaran fins al proper dimarts, i han fet el primer entrenament

La pretemporada del Barça Lassa d’handbol ha començat aquest divendres amb una activitat frenètica. Els homes de Xavi Pascual han estat citats a primera hora del matí al Palau Blaugrana per fer les habituals revisions físiques i mèdiques. Ha estat el punt de partida de la preparació per a una nova temporada, amb ambicions renovades i algunes cares noves. I és que en el primer dia de feina ja s’han incorporat dos dels tres reforços de l’equip: Jure Dolenec i Alexis Borges. Tots dos han conegut els seus companys i han viscut el primer dia com a blaugranes.

Després de les proves físiques, amb anàlisis i proves de resistència, la plantilla s’ha desplaçat en autocar a Encamp, on farà una estada de cinc dies. Al migdia l’expedició blaugrana ha arribat a Encamp, on Xavi Pascual ha dirigit el primer entrenament a les 17.30 hores de la tarda. Els blaugrana han completat una sessió que ha combinat el treball físic amb aspectes tàctics de cara a l'inici de la competició.

Per als dies en què estaran a terres andorranes, el Barça Lassa té un pla de treball amb triples sessions cada dia, de cursa, gimnàs i pista. El grup encara és incomplet, ja que falta que s’incorporin Dika Mem i Yanis Lenne –l’altre reforç d’aquest estiu-, que van disputar el Mundial Júnior fins la setmana passada i que ho faran uns dies més tard. El grup que treballarà a Encamp el completen els joves del filial Iosif-Andrei Buzle, Adrià León, Jordi Sancho, Gerard Forns, Roger Manzano i Pere Vaquer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut