Quatre blaugranes lluitaran per les medalles a l’Europeu sub-18

Quatre blaugranes lluitaran per les medalles a l’Europeu sub-18

Sergi Martínez, Raimon Carrasco, Arnas Velicka i Andrija Marjanovic, a semifinals amb les seves seleccions

El Barça Lassa tindrà una àmplia representació a les semifinals de l’Europeu sub-18 que s’està disputat a Eslovàquia. Sergi Martínez i Raimon Carrasco, amb Espanya, s’han classificat per disputar les semifinals en un duel agònic en els quarts de final contra França que s’ha decidit a la pròrroga (86-85). Martínez, amb 21 punts i sis rebots, ha estat un dels millors del partit per a una selecció espanyola que jugarà contra Turquia aquest dissabte (18h).

Pel que fa a Arnas Velicka, el base lituà ha completat un gran partit en el triomf de la seva selecció contra Itàlia en els quarts de final. Velicka ha registrat un triple doble gràcies als 12 punts, 13 rebots i les 11 assistències repartides i la selecció lituana se les haurà a les semifinals contra un altre blaugrana, l’escorta Andrija Marjanovic. El serbi ha contribuït amb 8 punts al triomf de Sèrbia contra Bòsnia. La semifinal es disputarà també aquest dissabte 5 a les 20.15h.

Finalment, a l’Europeu B que disputa Croàcia, el blaugrana Luka Samanic ha anotat 13 punts en el triomf de la seva selecció contra Holanda, fet que els ha donat el bitllet per a les semifinals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut