Andreu Plaza: “Fer una bona pretemporada és fonamental”

Andreu Plaza: “Fer una bona pretemporada és fonamental”

El tècnic i Paco Sedano alaben les instal·lacions d’Encamp i reconeixen que la feina feta la temporada passada “serveix de base sòlida” a l’hora de construir l’equip

“Aquesta pretemporada tot està resultant més senzill”, reconeixen el tècnic Andreu Plaza i el capità Paco Sedano. I ho diuen en comparació amb el curs passat, quan el projecte partia de zero amb set jugadors nous i mig equip al Mundial de Colòmbia. “L’any passat va ser molt atípic”, reconeix Plaza. El tècnic destaca la importància de comptar “amb la plantilla al complet des del primer dia” i també remarca l’avantatge que suposa “treballar sobre uns conceptes tàctics que els jugadors ja coneixen”.

En la mateixa línia s’ha expressat Paco Sedano, que reconeix que “l’equip ja està fet i encara té marge de millora amb les noves incorporacions”. Sedano destaca que “Rivillos, Esquerdinha i Santana són tres jugadors contrastats que aportaran molt a l’equip” i com a capità valora “la seva bona predisposició per adaptar-se ràpidament al grup”.

Encamp, el lloc ideal per a la pretemporada

Andreu Plaza i Paco Sedano han alabat les instal·lacions i el tracte que l’equip rep aquests dies a Encamp, on ja fa vuit anys que el Barça Lassa hi fa la pretemporada. “Estem encantats de tornar”, ha dit Plaza. “Tenim tot el que necessitem i, a més, treballem amb una temperatura molt agradable que no tindríem a Barcelona”, ha valorat el tècnic. Per la seva banda, Paco Sedano ha destacat que a Encamp l’equip s’hi sent “com a casa”. I per últim, el Cònsol Major del Comú d’Encamp, Jordi Torres, ha volgut “agrair la confiança del Club” i ha desitjat “tots els èxits per a la present temporada a l’equip de futbol sala”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut