Andreu Plaza: “El vestidor transmet confiança”

Andreu Plaza: “El vestidor transmet confiança”

El tècnic destaca que l’equip ha guanyat en maduresa i experiència després d’una primera temporada amb molts canvis a la plantilla i afronta el curs amb l’objectiu de “donar una alegria a l’afició”

Inici de pretemporada intens per al Barça Lassa de futbol sala. Aquest dijous la plantilla al complet s’ha trobat al Palau Blaugrana per fer la fotografia d’equip per a la temporada 2017/18 i, posteriorment, Andreu Plaza ha dirigit la primera sessió d’entrenament del curs.

En la seva primera compareixença de la temporada davant dels mitjans, Andreu Plaza ha destacat que té una “plantilla molt compensada” i que “els tres nous fitxatges són jugadors amb molta experiència i que aportaran molt”. Plaza té clar que “som el Barça i l’objectiu sempre ha de ser el de lluitar per guanyar-ho tot” i reconeix que jugar la UEFA Futsal Cup “il·lusiona molt” a tot l’equip.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa:

OBJECTIUS: “Nosaltres treballem i lluitem per guanyar totes les competicions. La UEFA Futsal Cup ens il·lusiona molt, i més aquesta temporada que el nivell de la competició ha pujat molt. Som el Barça i nosaltres juguem per guanyar títols”.

FITXATGES: “Rivillos, Esquerdinha i Léo Santana són tres jugadors amb molta experiència. Léo Santana ja ha guanyat una UEFA Futsal Cup, Esquerdinha ve de ser màxim golejador de la lliga russa i ja coneix la lliga espanyola, i Rivillos té una intensitat de joc i una definició extraordinàries. Són tres jugadors acostumats a guanyar i que ens aportaran molt”.

PLANTILLA: “Tenim una plantilla compensada, amb totes les posicions ben cobertes i jugadors amb molta experiència.

MOTIVACIÓ: “Sabem fins a on vam arribar la temporada passada i l’equip pensa que aquest any es pot fer el pas d’aixecar algun títol. El vestidor genera molta més confiança aquesta temporada en comparació amb el projecte que començava l’any passat, amb mig equip nou”.

AFICIÓ: “Tenim una afició molt fidel. Nosaltres també els hem engrescat perquè hem portat a gent de la casa i sempre hem competit i mai hem abaixat els braços. Tenim una afició fantàstica i ja toca donar-li una alegria”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut