Sito Alonso: “A Moerman i Pressey els he vist amb ganes d’aprendre què és el Barça”

Sito Alonso: “A Moerman i Pressey els he vist amb ganes d’aprendre què és el Barça”

El tècnic madrileny del Barça Lassa repassa com ha anat la primera setmana de treball i destaca el bon paper dels joves

El Barça Lassa ha completat aquest dissabte l’últim entrenament de la primera setmana de feina a la Ciutat Esportiva. El grup de treball l’han format diferents joves del segon equip, a més de Rodions Kurucs, Marc Garcia, Phil Pressey i Adrien Moerman. Tots ells han arribat a Barcelona amb moltes ganes i Sito Alonso ha fet una valoració de com han estat els primers dies a Barça TV i www.fcbarcelona.cat.

“A Moerman i Pressey els he vist amb ganes d’aprendre què significa estar al Barça. També el coneixement diari de la competició, sobretot per part de Pressey, i tots dos han arreglat les seves coses l’abans possible per no pensar en res més que en adaptar-se a l’equip i ensenyar als que arribaran dilluns que ja estan un pas per davant”, confessa Sito Alonso.

A més, l’entrenador blaugrana afegeix que “hem tingut la fortuna que Kurucs, Pressey i Moerman s’hagin volgut incorporar aquesta primera setmana, més progressivament, amb precaució, però amb ambició. I Marc Garcia, que  es nota que ha estat treballant tot l’estiu. Estem molt contents d’aquesta primera setmana”.

Bon paper dels joves

“La valoració d’aquesta setmana és molt positiva, és la setmana dels joves, que ja venien d’uns dies treballant per arribar en bones condicions i poder entrenar-se a un bon nivell. Estan assimilant el que necessiten, no només per a la seva formació, sinó també per formar part del primer equip”, explica Alonso.

Finalment, pel que fa al que s’espera dels joves, el tècnic blaugrana explica que “el que volem és que els joves s'adonin que són importants per a nosaltres. Després cada jugador, en funció de la seva ambició, qualitat tècnica, tàctica, física, i depenent de les necessitats del primer equip, s’anirà fent un espai per poder jugar. El més important és que entenguin què necessiten i per això treballem tots junts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut