El Barça Lassa viurà una pretemporada atípica

El Barça Lassa viurà una pretemporada atípica

Edu Castro no disposarà dels cinc jugadors del primer equip que jugaran el Mundial i no hi haurà estada al Montanyà

El Barça Lassa d’hoquei patins es posarà en marxa en menys d’una setmana. El dimecres 16 d’agost es realitzaran les proves mèdiques i el dijous 17 hi haurà el primer entrenament amb patins sobre el parquet del Palau Blaugrana. Edu Castro tindrà un handicap en la seva primera temporada com a màxim responsable de la banqueta barcelonista, ja que només podrà disposar de cinc membres del primer equip: els porters Aitor Egurrola i Sergi Fernández i els jugadors Sergi Panadero, Marc Gual i Xavi Barroso. Això farà que tampoc hi hagi l’habitual estada de pretemporada al Montanyà.

Pau Bargalló, Ignacio Alabart, Pablo Álvarez, Matias Pascual i Lucas Ordoñez no s’incorporaran fins a mitjans de setembre, després dels World Roller Games que se celebraran a la Xina (del 3 al 9 de setembre). Així doncs, durant bona part de la pretemporada, el nombre d’efectius en els entrenaments es veurà compensat gràcies a la presència de jugadors júniors i juvenils.

Els primers compromisos

El primer test del Barça Lassa 2017/18 serà l’1 de setembre al Palau, amb un amistós a porta tancada davant el Palafrugell. L’afició sí podrà presenciar els partits de Lliga Catalana del 8 i 15 de setembre contra el Lleida i l’Alcodiam. Els duels seguirien arribant en cas de classificar-se per jugar els quarts de final, la semifinal i la final de la Lliga Catalana.

A part de la competició catalana, l’equip afrontarà el treball de la pretemporada per arribar amb les màximes garanties a la Supercopa d’Espanya de Sant Hipòlit de Voltregà (semifinal contra el Reus Deportiu) i a l’inici de l’OK Lliga (7 d’octubre a Astúries).  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut