Els socis valoren amb un 6,8 el nivell de satisfacció general del Club

Els socis valoren amb un 6,8 el nivell de satisfacció general del Club

En la darrera onada de l’Observatori Blaugrana, els socis expressen de manera molt majoritària la seva confiança en el present i en el futur del Club

El FC Barcelona ha donat a conèixer aquest divendres els resultats de l’últim Observatori Blaugrana, l’enquesta d’opinió que el Club realitza cada semestre, i que avalua la situació global de l’Entitat mitjançant la valoració que fan un grup de 1.000 socis. Aquesta vegada el grau de satisfacció dels socis en relació amb el Club s’ha situat en un 6,8 sobre 10, un punt per sota del resultat obtingut a l’Observatori corresponent al darrer semestre del 2016.

Els socis del FC Barcelona expressen de manera molt majoritària la seva confiança en el present i en el futur del Club. Així, un 63,2% dels enquestats valoren entre el 7 i el 10 sobre 10 el seu grau de satisfacció en relació amb el Club, i només un 9,7% el suspèn en aquest apartat. Alhora, el 78,8% dels socis pensa que aquesta temporada l’Entitat anirà igual o millor que l’anterior.

El grau de satisfacció de la massa social en relació amb la marxa esportiva del Club també s’ha situat en el 6,8 sobre 10, és a dir, 1,2 punts per sota del 8 que va obtenir en l’onada anterior. Aquest empitjorament s’explica, essencialment, per la davallada de 9 dècimes en la nota atorgada al primer equip de futbol, que s’ha situat en el 2,5 sobre 4, i pel retrocés en la valoració de la secció de bàsquet, que s’ha quedat en el 0,8 sobre 4.

L’estudi l’ha dut a terme Time Consultants, mitjançant una enquesta realitzada a un miler de socis, homes i dones, majors de 16 anys i residents a l’estat espanyol, entre els dies 19 i 27 de juliol del 2017.

Coneixement de les àrees del Club, serveis als socis, Espai Barça i Fundació

El coneixement per part dels socis de totes les àrees que configuren l’activitat del Club és un dels objectius actuals del Club. En aquesta onada de l’Observatori es constata que, tot i que encara no s’ha assolit el nivell desitjat, aquest grau de coneixement s’incrementa progressivament, gràcies a l’esforç del Club per fer palesa tota la seva activitat, més enllà de l’àmbit esportiu. En aquest sentit, la valoració que es fa de cadascuna d’aquestes àrees és notable.

L’opinió expressada pels socis en relació amb els serveis que li presta el Club és un altre dels aspectes remarcables d’aquest Observatori. Els socis enquestats es mostren molt satisfets amb el servei T’Acompanyem, que es realitza els dies de partit conjuntament amb la Creu Roja; l’Abonament Llista d’Espera o el servei Fem Família. D’altra banda, els socis també valoren molt positivament, amb un 7 sobre 10, l’Espai d’Animació en el seu primer any d’existència, confirmant, d’aquesta manera, el que ja s’apuntava a l’Observatori del mes de desembre passat.

D’altra banda els socis del FC Barcelona corroboren en aquesta enquesta la il·lusió creixent que els desperta el projecte de l’Espai Barça, que es prefigura com el repte més important de futur, molt per damunt de qualsevol altre. Així ho expressa un 77,2% dels socis consultats, que diuen estar entre molt i bastant il·lusionats amb aquest projecte, amb una puntuació mitjana de 3 sobre 4. En aquest mateix sentit, el 81,4% dels socis fan una gran valoració de la decisió del Club de posar el nom de Johan Cruyff al nou estadi que es construirà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb una nota mitjana de 3,2 sobre 4.

Finalment l’enquesta reflecteix un creixement sostingut pel que fa al coneixement de la Fundació del FC Barcelona, amb un increment d’un 27% en relació amb l’Observatori d’ara fa un any, alhora que reflecteix una valoració molt alta de les activitats i programes que desenvolupa, amb una nota mitjana de 3,2 sobre 4.

Consulta el document complet

Els resultats de l'Observatori Blaugrana són públics des de maig de 2015, quan es van lliurar aquests resultats als aspirants a candidats a les eleccions a la presidència d'aquest any. La Junta Directiva, complint amb el compromís expressat per Josep Maria Bartomeu en el balanç del seu primer mandat, continua fent públics els resultats d'aquesta enquesta per posar-lo a l'abast de tots els socis, que poden consultar el document a la pàgina web del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut