Jure Dolenec: “Els objectius de l'equip són els meus”

Jure Dolenec: “Els objectius de l'equip són els meus”

El lateral eslovè arriba a Barcelona amb fam de títols, es declara admirador de Leo Messi i confessa que no va dubtar en dir ‘sí’ al Barça

El Barça Lassa segueix amb la preparació de la nova temporada, i aquests dies ho fa a Bucarest, on disputarà el segon partit amistós de la pretemporada. Abans, l’equip va començar a treballar amb una estada a Andorra, on dos dels nous fitxatges, Alexis Borges i Jure Dolenec, van parlar de les seves primeres impressions. El pivot cubà va valorar la seva aportació al joc blaugrana, mentre que el lateral dret eslovè explica la seva vinculació emocional amb el FC Barcelona.

Jure Dolenec ha arribat a Barcelona procedent del Montpeller, i ha signat per cinc temporades. L’eslovè explica que des del primer moment no va tenir cap dubte en dir ‘sí’ al Barça, ja que era el seu somni professional. En l’entrevista que va concedir a BarçaTV a Andorra, Dolenec es confessa admirador de Leo Messi: “És el millor de tots els temps”, diu sense dubtar. L’eslovè també parla sobre les supersticions que té abans de saltar a la pista i dels objectius que es marca com a jugador blaugrana: “Els objectius de l'equip són també els meus”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut