Duel barcelonista a la final de l’Europeu

Duel barcelonista a la final de l’Europeu

Lieke Martens, amb l’amfitriona Holanda, s’enfrontarà a la Dinamarca de Line Røddik

Per primera vegada, la final d’un Europeu tindrà representació barcelonista. I en aquest cas serà per partida doble. Hi seran el flamant fitxatge, Lieke Martens, i Line Røddik Hansen. El duel pel títol entre l’amfitriona Holanda i Dinamarca es disputarà el diumenge, a les 17 hores, a Enschede.

La sensació contra la revelació

La selecció oranje s'hi ha classificat amb lluentor i generant una alta expectació a cada compromís. Després d’una trajectòria impecable, aquest dijous es va desfer de l’Anglaterra de la també culer Toni Duggan per 3-0. Martens està sent una de les sensacions del torneig, aportant des de l’extrem esquerre gols i assistències. Dues vegades ha estat escollida com la millor jugadora del partit.

Més van patir les daneses, la gran sorpresa del campionat sobretot després que als quarts eliminessin a la favorita Alemanya. A les semis, van superar Àustria als penals (0-0, 3-0). Røddik està sent una habitual en la posició de lateral esquerra. Curiosament, la defensa blaugrana ja va jugar al De Grolsch Veste d’Enschede la passada temporada, a la tornada dels vuitens de final de la Champions League (0-4).  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut