La Sèrbia de Marjanovic, campiona d’Europa Sub 18

La Sèrbia de Marjanovic, campiona d’Europa Sub 18

Ha superat Espanya per 62-74 en una final en què Sergi Martínez, 23 punts i 7 rebots, ha estat esplèndid

La selecció de Sèrbia, amb el blaugrana Andrija Marjanovic a les seves files, s’ha proclamat aquest diumenge, a Eslovàquia, campiona d’Europa Sub 18 després de superar per 62-74 la selecció espanyola. Espanya, amb Raimon Carrasco i Sergi Martínez a les seves files, ha manat en el marcador en els primers minuts de partit, però a partir del descans els serbis s’han fet amb el control del partit.

El gran partit de Sergi Martínez, que ha anotat 23 punts i ha capturat 7 rebots, no ha estat suficient per a una Espanya que es finalitza en la segona posició, amb la medalla de plata. Pel que fa a Velicka, la selecció lituana ha finalitzat tercera en l’Europeu Siub 18 després de superar Turquia en el partit per al 3r i 4t lloc. El base blaugrana ha finalitzat el torneig amb 16 punts.

Velicka i Sergi, en el cinc ideal

El bon paper dels dos blaugranes a l’Europeu s’ha vist recompensat amb la seva elecció en el cinc ideal: Velicka (Lituània), Campara (Bòsnia), Atar (Turquia), Martínez (Espanya) i Miskovic (Sèrbia), els escollits, amb l’últim com a MVP del campionat.

Samanic, campió i MVP de l’Europeu B

Després d’una gran remuntada, amb pròrroga inclosa, el blaugrana Luka Samanic i la selecció de Croàcia han aconseguit la medalla d’Or de l’Europeu B després de vèncer per 84-90 Gran Bretanya. Samanic, que ha estat escollit MVP del campionat B, ha acabat la final amb 21 punts i 8 rebots.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut