Iván Sanz, nou entrenador del júnior i del Barça Lassa B

Iván Sanz, nou entrenador del júnior i del Barça Lassa B

El tècnic asturià s’incorporà a l’hoquei formatiu blaugrana després d’haver estat el seleccionador d’Espanya sub-17 els últims quatre anys

Iván Sanz és el nou entrenador de l’equip júnior i del Barça Lassa B d’hoquei patins. El tècnic asturià, de 43 anys, arriba en substitució de Jordi Camps, entrenador blaugrana entre el 2014 i el 2017. “Arribar al Barça és una gran oportunitat perquè és un gran club i hi ha molt bon material humà de jugadors i de cos tècnic", ha dit el nou preparador en declaracions a Barça TV. “Tinc ganes d’aprendre, créixer i d’aportar tot el que pugui als jugadors i al club”, ha afegit.

Sanz ha estat exercint com a seleccionador d’Espanya sub-17 les últimes quatre temporades, aconseguit un campionat i tres sots-campionats. Ara arriba a l’estructura tècnica de l’hoquei formatiu blaugrana després d’encadenar una llarga trajectòria com a entrenador de categories inferiors i d’OK Lliga. El de Mieres va iniciar-se a les banquetes als 23 anys d’edat, començant a dirigir equips base al Sants i al Cerdanyola.

Després va arribar al Mataró, on va estar-hi fins a 12 anys, aconseguint l’ascens a l’OK Lliga el curs 2006-07 i mantenint l’equip entre el 2007 i el 2010. El curs 2010-11 també va ascendir a la màxima categoria amb el Voltregà i després va estar dues temporades a l’Igualada (2011-13) per després dirigir el SHUM Maçanet (2013-14).

“Com més amunt estigui el filial, millor”

A l’hora de parlar d’objectius, Sanz ha expressat que el principal és “formar jugadors per nodrir el primer equip amb jugadors de la cantera. Com més amunt estigui el filial, millor”. En aquest sentit, ha comentat que “la lliga de Nacional Catalana és una competició molt forta i l’ascens serà molt dur”.

Bona part dels jugadors juniors i juvenils que formaran el filial estan participant en la pretemporada del primer equip: “és una injecció de motivació brutal entrenar amb el primer equip. Aquí hi ha un projecte de club i el treball els motivarà per enllaçar la formació i el primer equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut