Giuly, l’anterior blaugrana que va estavellar la pilota tres cops al pal en un mateix partit

Giuly, l’anterior blaugrana que va estavellar la pilota tres cops al pal en un mateix partit

Abans de Leo Messi contra el Betis, ja ho havia fet el francès el 2006, en un duel contra l’Alabès al Camp Nou en què el Barça també va acabar guanyant per 2-0

El FC Barcelona va començar el campionat de la Lliga d’aquesta temporada 2017/18 amb un triomf al Camp Nou davant el Reial Betis (2-0). Ho va fer gràcies als gols de Tosca, en pròpia porteria, i de Sergi Roberto. Però podrien haver estat més, perquè contra el conjunt andalús Leo Messi, un dels més actius a l’atac blaugrana, va tenir fins a 10 ocasions. D’aquests llançaments, l’argentí va estavellar la pilota tres vegades contra el pal, un fet que no és gens habitual.

Tot i que Takashi Inui, de l’Eibar, ho va fer el 14 de febrer del 2016 contra el Llevant, s’ha de retrocedir fins al 2006 per trobar l’anterior precedent a la Lliga. El va protagonitzar l’exblaugrana Ludovic Giuly, quan també va fer un hat-trick de pilotes al pal en un partit contra l’Alabès. Concretament va ser el 22 de gener d’aquell any, al Camp Nou, en un matx que el FC Barcelona també va acabar guanyant per 2-0, gràcies als gols d’un jove Leo Messi i de Henrik Larsson.

Abans de Leo Messi (2017), d’Inui (2016) i de Giuly (2006), els altres jugadors de la Lliga que van acabar amb aquesta estranya estadística van ser Duda (2005) i Assunçao i Olivera (2002).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut