Empat en el segon amistós contra el Bisontes (2-2)

El Barça Lassa s’ha vist sorprès per un rival atrevit i combatiu que ha aconseguit igualar els gols d’Esquerdinha i Ferrao en els darrers instants del partit

Segon amistós en menys de 24 hores del Barça Lassa d’Andreu Plaza, que ha pagat l’esforç físic d’aquest inici exigent de pretemporada amb un empat davant del Bisontes de Castelló de Segona Divisió. Com a fet destacable, cal remarcar que Esquerdinha ha marcat el seu segon gol en dos partits vestint la samarreta blaugrana, i que Ferrao s’ha estrenat com a golejador aquesta pretemporada.

El Bisontes de Castelló ha sortit a l’atac i ha sorprès avançant-se al marcador en el minut 9, després d’una bona jugada col·lectiva culminada per Malawi. En aquest tram inicial del partit, el Barça s’ha mostrat imprecís en la circulació de pilota i els visitants ho han aprofitat per contraatacar amb perill. Al Barça li ha costat agafar el control del partit i ha generat poques ocasions de gol a la primera part. La millor, un xut al pal d’Esquerdinha que no ha pogut evitar que s’arribés al descans amb 0-1 al marcador.

A la segona part, però, el partit ha canviat completament. El Barça Lassa ha sortit intens i concentrat i en només tres minuts els blaugrana han capgirat el marcador amb dos gols de qualitat d’Esquerdinha i Ferrao. Els blaugrana han disposat de bones ocasions per incrementar el marcador, amb un xut al travesser inclòs de Dyego, però quan faltaven només tres minuts el Bisontes ha aconseguit l’empat amb una jugada aïllada culminada per David.

Valoracions d’Andreu Plaza i Esquerdinha

Al final del partit el míster del Barça Lassa ha valorat el rendiment de l’equip en els dos primers amistosos de la temporada. “Portem una càrrega de treball important en aquest tram inicial de la pretemporada i les cames pesen”, ha reconegut l’entrenador blaugrana Andreu Plaza. Com a aspecte positiu, el tècnic ha destacat “la bona integració i el bon rendiment” dels nous fitxatges Esquerdinha, Rivillos i Léo Santana. Per la seva banda, Esquerdinha, que ha marcat dos gols en dos partits, diu que “és molt aviat per treure conclusions”, però personalment ha reconegut que se sent “molt a gust i satisfet pels dos gols”.