Fran Sánchez: ”Tenim moltes ganes de fer un bon paper a la Copa Catalunya”

Fran Sánchez: ”Tenim moltes ganes de fer un bon paper a la Copa Catalunya”

El tècnic del Femení i la jugadora Olga Garcia es mostren il·lusionats de cara a l’inici de les competicions oficials

L’entrenador del Femení del FC Barcelona, Fran Sánchez, s’ha mostrat amb ganes de “fer un bon paper a la Copa Catalunya”, que es disputa aquest cap de setmana a Gavà. El tècnic blaugrana ha destacat que és la primera “prova important” després d’una pretemporada exigent, ja que es tracta de competició oficial i servirà també per “encarar la preparació del primer partit de Lliga”.

D’altra banda, ha assenyalat també que algunes jugadores “s’han anat incorporant progressivament a l’equip al llarg de la pretemporada”. Aquest és el cas de Toni Duggan i Lieke Martens, les quals han estat realitzant treball físic a banda del grup, per posar-se al mateix nivell que les seves companyes.

Per la seva part, la jugadora del Femení Olga Garcia es mostra igual d’il·lusionada i ambiciosa amb la nova temporada que l’equip encara, amb l’objectiu de lluitar i “guanyar els màxims títols possibles”. Per això, seria important començar “revalidant el títol de la Copa Catalunya”, fita que seria “tot un privilegi”.

Cal recordar que la fase final de la Copa Catalunya de futbol femení se celebra a Gavà. La primera semifinal enfrontarà l’Espanyol i el Seagull el divendres 25 a les 18 hores, mentre que el Barça jugarà contra l’Europa a les 20 hores del mateix dia i al mateix escenari, la Bòbila. L’estadi municipal on també se celebrarà la final, el diumenge 27 a les 12 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut