Primer torn de revisions mèdiques

Primer torn de revisions mèdiques

La meitat de la plantilla del Barça Lassa ha passat aquest dimarts les proves habituals d’inici de temporada, mentre que la resta de jugadors ho faran aquest dimecres

La pretemporada del Barça Lassa segueix el seu curs, i aquest dimarts ha arribat el torn de les revisions mèdiques. El conjunt blaugrana, que ja va superar algunes proves el primer dia de curs abans de marxar a Andorra, ha començat a completar la segona part d’aquestes revisions.  Ha estat després d’una sessió de gimnàs al Palau Blaugrana. La meitat de la plantilla ha anat passant pels Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva en les diferents àrees, com cardiología o podología, entre d’altres.

Els jugadors que han fet les revisions aquest dimarts han estat Víctor Tomàs, Raúl Entrerríos, Cedric Sorhaindo, Aitor Ariño, Valero Rivera, Timothey N’Guessan, Kamil Syprzak, Dika Mem, Viran Morros i Wael Jallouz. La resta ho faran el dimecres, abans de l’entrenament previ al viatge cap a Qatar. I és que els blaugrana viatjaran a Doha per disputar la Super Globe i buscar el primer títol de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut