El Juvenil es posa en marxa amb nou cos tècnic

El Juvenil es posa en marxa amb nou cos tècnic

Pep Ruiz, fins ara al Cadet, serà l’encarregat de dirigir l’equip fent dupla amb Albert Calonge, que la temporada passada estava de segon de l’Aleví

Canvi de cos tècnic al Juvenil. La dupla Pep Ruiz i Albert Calonge agafen el relleu de Martí Graells, que passa al Cadet. Pep Ruiz, que afronta la seva desena temporada al Club, arriba al Juvenil després de guanyar el triplet de lliga, Copa Catalunya i Campionat d’Espanya la temporada passada dirigint al Cadet. Tindrà com a ajudant a Albert Calonge, que fins ara estava de segon de l’Aleví. D’altra banda, Martí Graells, que ha dirigit amb èxit el Juvenil les últimes dues temporades guanyant dues lligues i una Copa d’Espanya, serà  a partir d’ara l’encarregat de dirigir l’equip Cadet.

Novetats

L’equip Juvenil presenta algunes novetats destacades respecte de la temporada passada. Fins a 7 jugadors han pujat des del Cadet: Eric Navarro (porter), Arnau Garcia (ala-pivot), Bernat Povill (universal), Dani Fernández (ala), Christian Rodríguez (tanca), Àlex Royo (porter) i Jandro Montero (ala). A més, el Club ha fitxat a Aleix Ripol (ala) procedent de La Floresta per compaginar el Juvenil amb el filial. Continuen a l’equip Marc Anton, Hugo Alonso, Pau Recasens, Roberto Gregorio, Juanjo Caro, Juanfran Hervás, Víctor Pérez i Àlex Lluch.

Calendari

El Juvenil debutarà a la lliga el proper diumenge dia 10/9 a la pista del Ripollet (17h). Abans, però, l’equip jugarà diversos amistosos de pretemporada. El primer, aquest proper dissabte a la Ciutat Esportiva contra el Sala 5 Martorell (sènior), i de l’1 al 3 de setembre disputarà el torneig de Ripollet contra rivals del nivell de Movistar Inter i Les Corts UBAE.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut