Local

Sanders i Pressey, amb ganes d’aportar al Barça Lassa

Els dos jugadors del Barça Lassa han estat presentats aquest dimarts i han destacat l’ambició de guanyar tots els títols possibles amb la samarreta blaugrana

Rakim Sanders i Phil Pressey han estat presentats aquest dimarts al migdia com a nous jugadors del Barça Lassa en un acte en el qual el director d’Esports Professionals, Albert Soler, ha destacat que es tracta “d’un tret d’inici a un nou projecte en què l’objectiu és guanyar totes les competicions que disputem i recuperar la il·lusió”. Nacho Rodríguez ha destacat que els dos jugadors aportaran a Sito Alonso conceptes que no tenia l’equip fins ara.

En relació amb Pressey, Nacho ha assegurat que es tracta d’un jugador “intens, amb bona passada i que també pot tirar des de la línia de tres i que té bona defensa”. “Ens servirà de complement a Heurtel, és un jugador que s’apropa a les qualitats d’un base europeu”, ha afirmat. “Necessitarà una adaptació al bàsquet europeu, estem ajudant-lo perquè sigui al més ràpid possible”, ha afegit Nacho Rodríguez.

Pel que fa a Sanders, Nacho ha afirmat: “Rakim és un jugador que pot ocupar diverses posicions. Té experiència europea i ve de fer una gran temporada a Itàlia. Alhora, pot jugar de dos, de tres i fins i tot de quatre perquè té potència física”. Nacho Rodríguez també s’ha referit a Tyrese Rice, de qui ha explicat que es va comunicar al jugador al final de la temporada que no es comptava amb ell per al nou curs: “El jugador continua al mercat i estem buscant la millor solució per a ell”.

A continuació, les declaracions més destacades de Phil Pressey i Rakim Sanders, que lluiran el dorsal ‘8’ i ‘21’, respectivament:

Phil Pressey

“Estic molt content d’estar aquí. Estic aquí per aprendre al més ràpid possible l’estil europeu. Rakim i tots els companys m’estan ajudant molt”.

“És una gran oportunitat per a mi per jugar al bàsquet europeu, i l’objectiu és guanyar tots els títols que disputem”.

“Barcelona sempre ha estat un referent i des de petit havia sentit a parlar-ne, juntament amb el nom de Ricky Rubio”.

Rakim Sanders

“Estic molt content d’estar aquí. Només vull guanyar i tinc ganes de començar”.

“Fitxar pel Barça és un pas endavant en la meva carrera. Aquest és un club molt conegut per tothom”.

Més notícies aquí