Sanders i Pressey, amb ganes d’aportar al Barça Lassa

Sanders i Pressey, amb ganes d’aportar al Barça Lassa

Els dos jugadors del Barça Lassa han estat presentats aquest dimarts i han destacat l’ambició de guanyar tots els títols possibles amb la samarreta blaugrana

Rakim Sanders i Phil Pressey han estat presentats aquest dimarts al migdia com a nous jugadors del Barça Lassa en un acte en el qual el director d’Esports Professionals, Albert Soler, ha destacat que es tracta “d’un tret d’inici a un nou projecte en què l’objectiu és guanyar totes les competicions que disputem i recuperar la il·lusió”. Nacho Rodríguez ha destacat que els dos jugadors aportaran a Sito Alonso conceptes que no tenia l’equip fins ara.

En relació amb Pressey, Nacho ha assegurat que es tracta d’un jugador “intens, amb bona passada i que també pot tirar des de la línia de tres i que té bona defensa”. “Ens servirà de complement a Heurtel, és un jugador que s’apropa a les qualitats d’un base europeu”, ha afirmat. “Necessitarà una adaptació al bàsquet europeu, estem ajudant-lo perquè sigui al més ràpid possible”, ha afegit Nacho Rodríguez.

Pel que fa a Sanders, Nacho ha afirmat: “Rakim és un jugador que pot ocupar diverses posicions. Té experiència europea i ve de fer una gran temporada a Itàlia. Alhora, pot jugar de dos, de tres i fins i tot de quatre perquè té potència física”. Nacho Rodríguez també s’ha referit a Tyrese Rice, de qui ha explicat que es va comunicar al jugador al final de la temporada que no es comptava amb ell per al nou curs: “El jugador continua al mercat i estem buscant la millor solució per a ell”.

A continuació, les declaracions més destacades de Phil Pressey i Rakim Sanders, que lluiran el dorsal ‘8’ i ‘21’, respectivament:

Phil Pressey

“Estic molt content d’estar aquí. Estic aquí per aprendre al més ràpid possible l’estil europeu. Rakim i tots els companys m’estan ajudant molt”.

“És una gran oportunitat per a mi per jugar al bàsquet europeu, i l’objectiu és guanyar tots els títols que disputem”.

“Barcelona sempre ha estat un referent i des de petit havia sentit a parlar-ne, juntament amb el nom de Ricky Rubio”.

Rakim Sanders

“Estic molt content d’estar aquí. Només vull guanyar i tinc ganes de començar”.

“Fitxar pel Barça és un pas endavant en la meva carrera. Aquest és un club molt conegut per tothom”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut