El Síndic farà balanç de la temporada 2016-2017 a l’Assemblea General del Club

El Síndic farà balanç de la temporada 2016-2017 a l’Assemblea General del Club

En el seu informe anual exposarà que un total de 744 socis i sòcies s’han dirigit a la sindicatura per mostrar les seves queixes o suggeriments

Un any més el síndic dels socis intervindrà a l’Assemblea General del Club que se celebrarà el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre, coincidint amb el partit de Lliga contra el Màlaga. A la seva intervenció comentarà els temes i qüestions més rellevants que han arribat a la sindicatura.

Dins del seu informe anual de la temporada 2016-2017, cal tenir present, que 744 socis i sòcies (668 en el període anterior) s’han dirigit a la sindicatura en aquest termini, dels que en 181 casos ha calgut incoar expedient amb un total de 213 intervencions. La mitjana de resolució d’aquestes ha estat de catorze dies i convé destacar també, que s’han resolt totes elles.

Així mateix, un nombre de 143 han estat mediacions amb el Club, amb un resultat positiu per als socis i sòcies d’un 75%.

Les mediacions, suggeriments i queixes han estat relatives a onze departaments del Club, i un 66% dels socis i sòcies han agraït la gestió de la sindicatura.

A la seva exposició a l’Assemblea, el síndic dels socis donarà més detalls, i posteriorment es publicarà el preceptiu informe anual segons l’article 57.1.d. dels Estatuts del Club.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut