Rober, guardonat amb el trofeu Fair Play de la temporada 2016/17

Rober, guardonat amb el trofeu Fair Play de la temporada 2016/17

La lliga ha premiat el seu gest contra el Mengíbar, quan el jugador del filial va decidir frenar un contraatac amb una clara ocasió de gol en adonar-se de la lesió d’un rival que havia quedat estès al terra per un xoc

El juvenil Roberto Gregorio mai oblidarà el dia que va debutar amb el filial a Mengíbar. Amb 2-4 al marcador i el partit encara per decidir, el juvenil i debutant amb el Barça B Rober va aturar el joc en plena contra i amb opció clara de gol en veure un rival lesionat a terra. Aquesta acció li va valer en el seu dia el reconeixement unànime per part de tot el món de l’esport, i ara la LNFS ha reconegut a Roberto Gregorio amb el premi Fair Play de la temporada 2016/17.

Roberto Gregorio ha assegurat sentir-se "molt orgullós” d'aconseguir aquest premi. “M'ha sorprès molt rebre-ho, no ho esperava i menys en una Lliga tan important com aquesta, i com dic, em sento molt orgullós", ha dit el jugador del FC Barcelona Lassa B. "Va ser el dia del meu debut a Segona Divisió i en una acció del joc em cau la pilota i em quedo davant de la porteria. És cert que tant jo com un altre company que anava per darrere meu vam veure que hi havia un rival a terra i vaig decidir tirar la pilota fora ", ha recordat el jugador blaugrana.
 
Roberto Gregorio recalca que aquesta acció és una cosa normal, i que la tornaria a repetir independentment del resultat. "Al Barça amb els companys i els entrenadors sempre ens remarquen aquest tipus de coses. Cada dia ens inculquen aquests valors, primer el respecte pel rival i després la competició".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut