Jornada de descans a Doha

Jornada de descans a Doha

El Barça Lassa, amb el bitllet per a la final, ha tingut descans durant el matí i ha completat una suau sessió d’entrenament a la tarda abans de jugar-se el títol amb el Füchse de Berlín

Després de dos dies amb dos partits consecutius, el Barça Lassa ha pogut gaudir d’un dia de descans a la concentració de Doha. Amb el bitllet per a la final de la Super Globe a la butxaca gràcies a les victòries contra l’Espérance Sportive tunisià i el Vardar macedoni, el conjunt de Xavi Pascual ha desconnectat durant unes hores de la competició.

L’equip ha dedicat el matí a descansar i a complir amb diversos compromisos amb la premsa qatariana. A la tarda, però, ha tocat tornar a calçar-se les botes i anar al Duhail Handball Sports Hall, on els blaugrana han completat una suau sessió d’entrenament en una de les pistes subterrànies a l’escenari del Mundial de Clubs.

Aquest dilluns, a les 19 hores (hora local, una hora menys a Barcelona), el Barça Lassa buscarà la tercera Super Globe de la seva historia. Ho farà contra el Füchse de Berlín, campió de les últimes dues edicions, que als quarts es va desfer del Pinheiros brasiler (33-31) i a les semifinals va superar els amfitrions, l’Al Sadd (23-30).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut