FC Barcelona Lassa – Espérance Sportive: Doha inaugura la temporada oficial

FC Barcelona Lassa – Espérance Sportive: Doha inaugura la temporada oficial

Els blaugrana s’estrenen a la Super Globe en els quarts de final contra el conjunt tunisià amb l’objectiu final d’aconseguir el primer títol del curs

Després de tres setmanes de preparació, ha arribat l’hora de la competició. El Barça Lassa d’handbol inaugura la temporada oficial a Doha (Qatar) amb la disputa de la Super Globe, i aquest divendres (13 hores, hora local) jugarà els quarts de final contra l’Espérance Sportive de Tunísia.

El conjunt de Xavi Pascual s’ha preparat a consciència des que el 4 d’agost va començar a rodar, amb una estada a Andorra, i dos partits amistosos a Colònia, contra el Kiel, i a Bucarest. Després d’això, arriba l’hora de competir pel primer títol de la temporada 2017/18, en què l’equip presenta tres cares noves: Jure Dolenec, Alexis Borges i Yanis Lenne. El francès, però, no podrà jugar el primer partit a Doha a causa d’un esquinç al turmell esquerre, i la seva evolució marcarà si pot jugar els següents partits.

El primer rival en el camí cap al títol del Mundial de Clubs serà l’Espérance Sportive, que presenta el gruix de la selecció tunisiana. Els blaugrana van començar a preparar el partit a Barcelona, i aquest dijous va viatjar a Doha, on va arribar a primera hora del matí. Un cop a la capital qatariana, els homes de Xavi Pascual es van entrenar a l’escenari del partit, el Duhail Handball Sports Hall of Doha. En cas de superar els quarts, el Barça Lassa es trobaria a les semifinals el guanyador del duel entre el Vardar –actual campió d’Europa- i el Naft-O-Gas-Gachsaran iranià.

El partit es jugarà a les 13 hores (hora local), una hora menys a Barcelona, i es podrà seguir en directe en aquest enllaç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut