Paco Sedano, amb ganes de Masters Cup

Paco Sedano, amb ganes de Masters Cup

El capità, que ja va disputar la I edició del torneig, destaca el nivell dels equips participants i està convençut que a l'Algarve "es veurà un gran espectacle de futbol sala"

El Barça Lassa afronta aquest proper cap de setmana la Masters Cup a l'Algarve, el torneig més exigent de la pretemporada amb rivals de l'entitat del Benfica i Sporting de Lisboa. El capità Paco Sedano afronta amb molta il·lusió i ambició un torneig que ja coneix per la seva experiència del 2015: "és un torneig molt bonic i per al futbol sala és molt bo que hi hagi aquest tipus de competicions internacionals". Tot i tractar-se d'un torneig de pretemporada, Paco Sedano té clar que "una vegada que hi siguem i comenci a rodar la pilota segur que ens oblidem que es tracta d'un torneig amistós i voldrem guanyar". "Sabem que és un torneig de preparació però anem amb l'ambició de sempre", explica.

ENTREVISTA PACO SEDANO

MASTERS CUP: "És un torneig molt bonic, amb els millors equips d'Europa. I per al futbol sala és molt bo que hi hagi aquest tipus de competicions Internacionals, amb equips molt potents de diferents lligues. El cartell és fantàstic i tenim moltes ganes ja de començar a competir. Serà un gran espectacle".

AMBICIÓ: "Nosaltres afrontem el torneig sempre amb la màxima ambició, però sense perdre de vista que és un torneig de preparació i que el més important és agafar bones sensacions. Està clar que el més important és preparar-se bé per a l'inici de la competició oficial. Però una vegada que hi siguem i comenci a rodar la pilota segur que ens oblidem que es tracta d'un torneig amistós i voldrem guanyar. Sabem que és un torneig de preparació, però anem amb l'ambició de sempre".

RIVALS: "Els dos, Benfica i Sporting, s'han reforçat molt bé aquesta temporada i han fet un salt de qualitat. Són equips molt bons i seran rivals molt potents. Els dos porten temps ja fent bé les coses i són equips molt a tenir en compte. La pena és que Benfica hagi quedat fora de la UEFA Futsal Cup aquesta temporada".

FAVORITS: "En un torneig així no hi ha favorits. Som quatre equips molt bons i els quatre vam arribar en igualtat de favoritisme".

OBJECTIUS TEMPORADA: "L'equip ha d'aspirar a guanyar tots els títols, especialment la UEFA Futsal Cup que ens fa molta il·lusió després d'alguns anys sense jugar-la. I a nivell personal seguir al més alt nivell i lluitar per tornar a la selecció".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut