El Barça Lassa ja prepara la II Masters Cup de Portugal

El Barça Lassa ja prepara la II Masters Cup de Portugal

L’equip s’enfrontarà al Benfica el proper dissabte i a l’Sporting de Lisboa el diumenge en un torneig que reuneix els millors equips d’Espanya i Portugal a Portimao

Comença una setmana intensa per al Barça Lassa de futbol sala. L’equip es prepara per afrontar el proper cap de setmana la II edició de la Masters Cup de Portugal, un torneig de prestigi que compta amb la participación també de Benfica, Sporting Club de Portugal i Movistar Inter.

El Barça Lassa disputarà dos partits a Portugal: el dissabte dia 26 contra el Benfica (15,30 hora de Barcelona); i el diumenge dia 27 contra l’actual subcampió d’Europa, l’Sporting Club de Portugal (15,30 hora de Barcelona). Els dos partits s’oferiran en directe per Esport 3. El torneig està plantejat amb enfrontaments entre equips espanyols i portuguesos, per tant el Barça Lassa no s’enfrontarà a Movistar Inter.

CARTELL DE LUXE

El torneig compta amb la participació de l’actual campió d’Europa, Movistar Inter, i del subcampió, l’Sporting Club de Portugal. També hi seran els millors jugadors del món, entre aquests els recents MVP i màxim golejador de la lliga espanyola, Dyego Zuffo i Ferrao (Barça Lassa); el portugués Ricardinho (Movistar Inter); Merlim, Diogo i Fortino (Sporting Club) i Raúl Campos i Robinho (Benfica).

PRECEDENT

La primera edició del torneig es va disputar l’any 2015. En aquella ocasió, el Barça va perdre en el primer partit contra el Benfica (3-2) i va aconseguir guanyar a l’Sporting Club de Portugal (4-5). El campió del torneig va ser Movistar Inter, que va sumar dues victòries en els dos partits que va disputar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut