Comunicat del FC Barcelona

Comunicat del FC Barcelona

El Club reclama a Neymar Jr la quantitat ja liquidada corresponent a la prima de renovació per incompliment de contracte, a més de 8,5 milions d’euros en concepte de danys i perjudicis i un 10% addicional en concepte de mora

El FC Barcelona ha enviat a la Reial Federació Espanyola de Futbol la demanda laboral que l’11 d’agost passat va interposar contra el jugador Neymar Jr davant del Jutjat Social de Barcelona, per tal que la traslladi a la Federació Francesa de Futbol i a la FIFA, als efectes legals oportuns.

En aquesta demanda, el Club reclama al jugador la quantitat ja liquidada corresponent a la prima de renovació per incompliment de contracte; 8,5 milions d’euros en concepte de danys i perjudicis; i un 10% addicional en concepte de mora. El Club també reclama que el París Saint-Germain assumeixi subsidiàriament el pagament d’aquestes quantitats en cas que el jugador no se’n pugui fer càrrec.

El FC Barcelona ha impulsat aquestes accions en defensa dels seus interessos, després d’una rescissió unilateral del contracte instada per Neymar Jr, pocs mesos després de la signatura de la seva renovació fins a l’any 2021. Aquesta defensa s’exercirà seguint sempre els procediments establerts davant dels organismes competents i sense entrar, en cap cas, en disputes dialèctiques amb el jugador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut