Victòries dels rivals del Barça a la Champions

La Juventus ha guanyat el Gènova per 2-4, mentre que l'Olympiacos ha superat el Lamia per 0-1 i l'Sporting Club de Portugal s'ha imposat a l'Estoril per 2-1

Els tres rivals del Barça a la fase de grups de la Champions han jugat aquest cap de setmana els seus partits de la competició domèstica, la Juventus, l’Olympiacos i l'Sporting Club de Portugal. Els italians, que seran el primer rival a la màxima competició europea dels blaugranes, han guanyat aquest dissabte contra el Gènova en la segona jornada de la Lliga italiana (2-4), amb un hat-trick de Paulo Dybala.

L’inici del partit s’ha complicat molt per als de Torí quan els locals s’han avançat amb dos gols en menys de deu minuts. El primer ha arribat en ell minut 1 i ha estat en pròpia porteria de Pjanic, mentre que el segon l’ha convertit Galinov. El conjunt de Torí ha retallat distàncies poc després, en el 14, amb un gol de Dybala. El mateix jugador argentí ha estat l’encarregat d’igualar el marcador quan quedaven pocs minuts per arribar al descans des del punt de penal. Cuadrado i Dybala a la segona part han marcat el  tercer i el quart respectivament. Amb aquest resultat la Juventus és líder de la Sèrie A, després que a la primera jornada guanyessin el Cagliari (3-0).

D'altra banda, l’Olympiacos ha guanyat al camp del Làmia en el segon partit de la competició per 0-1, gràcies al gol de penal de Fortounis (minut 29). Els grecs han acabat el partit amb un jugador menys per l'expulsió de Milić, però, tot i això, han aconseguit els tres punts.

Aquest diumenge ha estat el torn de l'Sporting Club de Portugal, que s'ha imposat per 2-1 a l'Estoril en el partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Portuguesa gràcies als gols de Gelson (minut 4) i Bruno Fernandes (minut 11). Els visitants han retallat diferències a cinc minuts pel final, però els tres punts s'han quedat a l'Estadi José Alvalade. Una competició portuguesa en la qual l'Sporting Club de Portugal conta els partits per victòries (12 punts).