El Barça Lassa s’uneix al moviment solidari ‘To the brave’

El Barça Lassa s’uneix al moviment solidari ‘To the brave’

Nou jugadors del primer equip i l’entrenador Sito Alonso van participar en la campanya que mostra el compromís i suport als nens que lluiten contra el càncer

El Barça Lassa s’ha unit al moviment solidari ‘To the brave’ amb la participació de nou jugadors del primer equip (Rodions Kurucs, Marc Garcia, Adrien Moerman, Sasha Vezenkov, Pau Ribas,  Ante Tomic, Rakim Sanders, Víctor Claver i Phil Pressey) i també del primer entrenador, Sito Alonso.

Tots ells s’han fet fotografies amb la samarreta solidaria d’aquesta iniciativa, que mostra el compromís i solidaritat amb tots els nens que lluiten diàriament contra el càncer infantil. ‘To the brave’ és un moviment solidari associat a la campanya ‘Para los valientes’ de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, la Fundació Leo Messi, la Fundació FC Barcelona i l’IESE.

Tots els beneficis d’aquestes samarretes solidàries, a la venda exclusivament aquí, aniran destinats a la construcció de l'SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, que serà un centre de referència mundial en la investigació i el tractament del càncer infantil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut