Set debutants del Barça Lassa en una Super Globe

Set debutants del Barça Lassa en una Super Globe

Ristovski, Valero Rivera, N’Guessan, Alexis Borges, Dika Mem, Yanis Lenne i Aleix Gómez podrien debutar en la competició en l’edició que comença aquest divendres

El Barça Lassa ja ho té tot a punt per inaugurar la temporada oficial amb la disputa de la Super Globe. El conjunt blaugrana ha arribat aquest dijous a primera hora del matí a Doha, on s’ha entrenat al migdia abans de debutar divendres, a les 13 hores (hora local), contra l’Espérance Sportive tunisià. És la quarta participació dels culers en el Mundial de Clubs, però per a set jugadors suposarà l’estrena.

Els blaugrana van aconseguir el títol en les seves dues primeres participacions (2013 i 2014), i aquest any buscaran tornar a guanyar-lo amb algunes cares noves. I és que set jugadors de l’equip de Xavi Pascual s’estrenaran: Borko Ristovski, Valero Rivera, Timothey N’Guessan, Alexis Borges, Dika Mem, Yanis Lenne i Aleix Gómez. Tots ells estan preparats per debutar en un Mundial de Clubs, la competició que donarà per inaugurada la temporada oficial i que, en cas de victòria, suposaria el primer títol del curs.

Cinc jugadors amb els dos títols

Hi ha cinc jugadors de l’actual plantilla que tenen al seu palmarès els dos títols de la Super Globe que té el Club. Víctor Tomàs, Raúl Entrerríos, Cedric Sorhaindo, Aitor Ariño i Viran Morros els han guanyat tots dos amb la samarreta blaugrana, mentre que Gonzalo Pérez de Vargas i Wael Jallouz compten amb un títol al seu caseller particular. En el cas de Kamil Syprzak, va disputar l’edició del 2015 amb el Barça Lassa, però no va poder sumar el títol. Diferent a la resta és el cas de Jure Dolenec. El nou fitxatge d’aquesta temporada del conjunt blaugrana, procedent del Montpeller, va disputar la Super Globe l’any 2012, quan va signar per l’El Jaish qatarià.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut