Dues cares noves al cos tècnic del Barça d’Edu Castro

Dues cares noves al cos tècnic del Barça d’Edu Castro

El nou primer entrenador blaugrana ha incorporat el segon tècnic Jordi Roca i el metge Mindaugas Gudelis

Edu Castro està iniciant la seva primera temporada com a primer entrenador del Barça Lassa d’hoquei patins. El fins ara segon entrenador durant l’etapa de Ricard Muñoz i secretari esportiu de l’hoquei formatiu ha afrontat el nou projecte amb dues novetats dins el cos tècnic. Jordi Roca s’ha incorporat per ocupar la plaça de segon entrenador després d’haver estat al Juvenil blaugrana les dues últimes temporades. El d'Arenys de Munt també acumula experiència com a tècnic a l’OK Lliga i a Primera Divisió.

L’altra cara nova és la del metge Mindaugas Gudelis, que forma part dels serveis mèdics del Club des del 2015. Així doncs, al cos tècnic continuen el preparador físic Dani Fernández, el delegat Ramon Peralta, el fisioterapeuta Vicenç Rizo i l’encarregat de material Albert Roig. 

Preparant-se per competir

L'equip està realitzant la tercera setmana de pretemporada amb jornades intenses de treball, amb l'objectiu de preparar-se per competir. El primer test serà l'amistós a porta tancada d'aquest divendres contra el Palafrugell (a porta tancada). Després arribaran els dos partits de la fase de grups de la Lliga Catalana contra el Lleida i l'Alcoi, els divendres 8 i 15 de setembre (21.00 hores, Barça TV). D'altra banda, la semifinal de la Supercopa d'Espanya contra el Reus Deportiu es jugarà el 29 de setembre a Sant Hipòlit de Voltregà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut