Local

Entrenament amb la mirada posada al Gamper

Valverde ha comptat amb els disponibles del primer equip i Ortolá i Aleñá del Barça B

El primer equip segueix amb la seva posada a punt per a la temporada oficial. Després del partit amistós d’entrenament davant el Nàstic, aquest dissabte al matí els homes de Valverde s’han tornat a exercitar a la Ciutat Esportiva. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i amb els del filial, Aleñá i Ortolá, i que ha servit de recuperació per als jugadors titulars.

De fet, en aquest partit, Vermaelen va patir un contratemps i va haver de ser substituït a la primera meitat per Marlon. El central belga va patir una contusió a la ròtula de la cama esquerra i la seva evolució en marcarà la disponibilitat.En aquest sentit, André Gomes, que va entrar a la segona meitat, també va patir una contusió, en aquest cas, al maluc de la cama esquerra i la seva evolució també en marcarà  disponibilitat.

L’equip es tornarà a exercitar aquest diumenge a les 9.30 hores a la Ciutat Esportiva a porta tancada, abans d’enfrontar-se al Chapecoense el proper dilluns al Camp Nou (20.30). Un partit que ja serà l’últim de la pretemporada, abans d’afrontar ja la Supercopa d’Espanya davant el Reial Madrid.

Més notícies aquí