Alabès – FC Barcelona: Desplaçament exigent abans de l’aturada

Alabès – FC Barcelona: Desplaçament exigent abans de l’aturada

(18.15 hores, beIN LaLiga) Els homes d’Ernesto Valverde viatgen a Vitòria amb la intenció de continuar pel bon camí a la Lliga. Davant, hi haurà el nou Alabès de Luis Zubeldía

Arriba la segona jornada del campionat i els blaugrana volen seguir amb el bon començament iniciat al Camp Nou en la primera jornada davant el Betis (2-0). Els homes de Valverde visiten Vitòria (18.15 hores, beIN LaLiga) per enfrontar-se a l’Alabès, el conjunt dirigit per l’argentí Luis Zubeldía, un equip totalment remodelat respecte a la temporada anterior. Un desplaçament exigent tot just abans de l’aturada pels compromisos internacionals, amb el qual ja ha avisat Valverde en roda de premsa: “Sumar aquests tres punts abans de l’aturada de seleccions és vital”.

Els vitorians –equip revelació de la temporada passada– arriben després de perdre en la primera jornada davant el Leganés (1-0), però amb la perillositat que sempre implica viatjar a Mendizorrotza, i més davant d'un conjunt encara per acabar de definir-se, a causa del canvi d’entrenador i de diversos jugadors. A part del ja esmentat nou tècnic Zubeldía, l’Alabès presenta molts nous jugadors a la seva plantilla, com Burgui, Rubén Duarte, Pedraza, Wakaso, Pina o Enzo, entre d’altres. A més, tot i les sensibles baixes que han patit durant l’estiu, segueixen a l’equip jugadors importants de la passada campanya, com Pacheco, Alexis, Manu García, Vigaray o Sobrino.  

L’Alabès presenta cares noves com la del tècnic Zubeldía i jugadors com Wakaso, Burgui o Pina

El de Valverde, arriben a aquesta segona jornada de competició amb l’exigència de guanyar per marxar a l’aturada amb els deures fets i seguir amb la bona dinàmica a la Lliga. El tècnic blaugrana no podrà comptar amb Luis Suárez, ni amb André Gomes ni Rafinha, però sí que torna a la llista Andrés Iniesta. A més, el brasiler Paulinho entra a la convocatòria per primera vegada, i podria debutar com a jugador del FC Barcelona.

Un partit que enfrontarà els dos últims finalistes de la Copa del Rei, en què els culers van imposar-se al Calderón per 3-1. Pel que fa als precedents a la Lliga, els barcelonistes van guanyar amb autoritat a Vitòria (0-6) però van caure al Camp Nou (1-2), precisament també en les primeres jornades del campionat. És per això que els de Valverde (que torna a Vitòria, ja que l'Alabès va ser el seu primer club com a jugador) hauran d’estar alerta en un partit que serà, sens dubte, una bona prova per seguir progressant i agafant el ritme de competició. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut