Local

El FC Barcelona se suma al minut de silenci per les víctimes de l’atac terrorista

El president Josep Maria Bartomeu i els directius Pau Vilanova i Maria Teixidor han representat el Club en l’acte celebrat a les Rambles de Barcelona

El FC Barcelona s’ha sumat al minut de silenci convocat a les 12 hores pel Govern de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona després de l’atac terrorista sofert per la ciutat de Barcelona aquest dijous a la tarda, que va causar 14 morts i més d’un centenar de ferits.

El president Josep Maria Bartomeu i els directius Pau Vilanova i Maria Teixidor han representat el Club en l’acte celebrat a les Rambles de Barcelona, on també han assistit el rei Felip VI, el president del Govern, Mariano Rajoy, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, entre moltes altres personalitats.

També a les oficines, a la Ciutat Esportiva i a la Masia

D’altra banda, a les instal·lacions del Club també s’han guardat diversos minuts de silenci. A les oficines del Club s’han reunit, en senyal de dol, la majoria dels empleats del Club per retre un reconeixement en memòria i homenatge a les víctimes d’aquest atemptat. A la Ciutat Esportiva i a la Masia també s’han dut a terme minuts de silenci amb els diferents treballadors del Club.

Cal recordar que, com a mostra de la profunda desolació i enèrgica condemna per l’atac terrorista, totes les seccions professionals han dut a terme minuts de silenci abans dels seus partits –com va ser el cas de l’handbol a Romania- o abans dels seus entrenaments –com han fet la resta de seccions-. A més, els jugadors de tots els equips lluiran braçal negre en tots els partits del cap de setmana i les banderes que onegen a les instal·lacions del Camp Nou es troben a mig pal en senyal de dol.

Més notícies aquí