Local

Al Clàssic, espectacle i gols assegurats

Els últims enfrontaments entre el Barça i el Reial Madrid han destacat per oferir una gran quantitat de dianes –39 en els últims 10 partits– i per ser duels absolutament espectaculars

Per a molts el Clàssic és el millor partit del món. Els duels entre FC Barcelona i Reial Madrid prometen espectacle i ofereixen recitals futbolístics a l’abast de molt pocs. A més, aquests compromisos compten amb alguns dels millors futbolistes del planeta, fet que encara els fa més atractius.

Però, a més, un factor indispensable en gairebé tots els Clàssics són els gols. Els Barça-Madrid també es caracteritzen per la gran quantitat de dianes i accions espectaculars que ens deixen. En els últims duels entre tots dos equips els gols no han faltat a la cita, i de fet els dos darrers enfrontaments han acabat amb el mateix resultat: cinc dianes, amb un 2-3 a favor dels culers, tant al Santiago Bernabéu a la Lliga com a l’amistós de Miami.

A més, si ens fixem en els darrers deu partits, entre tots dos conjunts sumen 39 gols, amb una mitjana de gairebé quatre gols per enfrontament. Els culers han anotat 22 dianes, i els madridistes, 17, amb un balanç de sis victòries barcelonistes, tres dels blancs i un empat. Sens dubte, s'espera una nova edició de la Supercopa espanyola trepidant entre dos dels millors equips del món.

Més notícies aquí