Local

Josep Maria Bartomeu i Pep Segura visiten el primer equip

Tots dos han felicitat els jugadors per la bona pretemporada i han agraït la implicació i solidaritat mostrats durant el Gamper contra el Chapecoense

Aquest matí, abans de l’entrenament, el president Josep Maria Bartomeu i el mànager esportiu de l’Àrea de Futbol, Pep Segura, han visitat el primer equip a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En la trobada, el president ha volgut felicitar els jugadors per la pretemporada que estan fent i pel seu paper a la recent Gira Nord-americana, que va acabar amb ple de victòries davant la Juventus, el Manchester United i el Reial Madrid i la consecució de la International Champions Cup.

De la mateixa manera, Bartomeu els ha agraït la seva implicació i la solidaritat mostrada amb tots els membres de la plantilla i l’staff del Chapeconese en un Trofeu Joan Gamper que va tenir una forta càrrega emotiva. Per acabar, Bartomeu i Segura els han volgut desitjar sort per a una temporada oficial 2017/18 que s’inicia ja aquest diumenge amb la disputa del partit d’anada de la Supercopa d’Espanya contra el Reial Madrid al Camp Nou.

Més notícies aquí