Sito Alonso participa en un Clínic a Navia

Sito Alonso participa en un Clínic a Navia

El tècnic del Barça Lassa, en una activitat emmarcada dins del memorial Quino Salvo, ha ofert un Clínic a joves jugadors viguesos

Sito Alonso ha estat aquest dissabte al pavelló de Navia, Vigo, on ha ofert un Clínic en què ha explicat, per damunt de tot, els valors en un equip de bàsquet i tota la feina que hi ha al darrere de tots els entrenaments diaris. També ha fet èmfasi en el treball mental i en l’esforç dels jugadors, que a vegades pot arribar a ser molt més important que els aspectes tàctics. Alonso, a banda d’una part teòrica, ha plasmat tota la informació sobre la pista amb un grup d’onze joves.

La xerrada i la sessió d’Alonso, que ha combinat aspectes tàctics amb moments simpàtics i de molts somriures, s’ha allargat durant una hora. Posteriorment, el primer equip del Barça Lassa s’ha entrenat en aquestes instal·lacions per preparar el partit d’aquest diumenge contra el Monbus Obradoiro al pavelló As Travesas de Vigo (12.15h), i que correspon al Memorial Quino Salvo.

Clínic a Marín

I és que Sito Alonso ha completat un dissabte molt atapeït ja que, després de l’entrenament del primer equip, s’ha desplaçat a la localitat de Marín, on ha participat en un Clínic arbitral de la federació gallega de bàsquet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut