FC Barcelona Lassa – BM Logroño La Rioja: El segon títol de la temporada, en joc

FC Barcelona Lassa – BM Logroño La Rioja: El segon títol de la temporada, en joc

(17 hores, Movistar +) Els blaugrana disputen la Supercopa Asobal al Quijote Arena de Ciudad Real només sis dies després d’aixecar la Super Globe a Doha

Sense treva, el Barça Lassa d’handbol afronta un nou repte amb un títol en joc. Només sis dies després d’aixecar la Super Globe a Doha, els homes de Xavi Pascual es troben davant l’oportunitat d’aconseguir el segon títol de la temporada. Els blaugrana juguen aquest diumenge (17 hores, Movistar +) la Supercopa Asobal contra el BM Logroño La Rioja, finalista de l’última edició de la Copa del Rei que també va guanyar el Barça Lassa.

El duel contra el conjunt logronyès tornarà a posar a prova la línia ascendent que ha mostrat el Barça Lassa des que va arrencar la pretemporada. Xavi Pascual va reconèixer, en la prèvia del partit: “Anem recuperant algun jugador tocat”. El tècnic, satisfet amb la línia de l’equip, advertia que el conjunt "ha perdut alguns noms, però ha fet un equip més equilibrat”, en relació amb les diferències que hi haurà amb la final de la Copa del Rei del curs passat.

Xavi Pascual s’ha endut a Ciudad Real els 16 jugadors del primer equip, a més del lesionat Lasse Andersson. Yanis Lenne, que no va poder participar a la Super Globe sobre la pista, s’ha recuperat ja de l’esquinç al turmell esquerre. El tècnic blaugrana, en la prèvia del matx, també va lloar la tasca de Jota González al capdavant del conjunt de La Rioja, i va advertir que “serà un partit molt complicat”.

Abans de la disputa del gran partit al Quijote Arena de Ciudad Real, aquest dissabte es va celebrar la Gala Asobal que dona per inaugurada la temporada. Una gala en què Pérez de Vargas, Víctor Tomás, Raúl Entrerríos i Viran Morros, a més de l’exblaugrana Kiril Lazarov, van ser premiats com a millors jugadors del curs anterior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut