Saragossa CFF – FC Barcelona Femení (prèvia): Ganes de Lliga

Saragossa CFF – FC Barcelona Femení (prèvia): Ganes de Lliga

19 hores, Gol: El conjunt que dirigeix Fran Sánchez inicia el campionat al camp d’un rival renovat

El Barça Femení s’estrena a la Lliga aquest diumenge a la tarda al camp del Saragossa. Serà, doncs, el primer partit de l’etapa de Fran Sánchez a la banqueta. Les sis noves incorporacions i les bones sensacions de la pretemporada han desfermat la il·lusió per un projecte que té com a prioritat un títol que comença aquest cap de setmana.

Andonova, alta mèdica

La convocatòria blaugrana, de 18 futbolistes, presenta algunes novetats respecte al cap de setmana anterior, en què l’equip va conquerir la Copa Catalunya. El Barça es desplaçava a Saragossa aquest diumenge al matí amb les  jugadores següents: Ràfols, Paños, Røddik, Ruth, Melanie, Gemma, Marta Torrejón, Mariona, Alèxia, Patri, Leila, Duggan, Andressa Alves, Bárbara, Bussaglia, Andonova (amb l’alta mèdica), Martens i Aitana.

No hi seran per decisió tècnica, Marta Unzué, Olga Garcia, María León i Andrea Giménez, mentre que Vicky Losada continua amb el seu procés de recuperació i Fabiana està a l’espera del Certificat del Transfer Internacional.  

El Saragossa, per la seva banda, també s’ha renovat força, amb fins a vuit altes i vuit baixes aquest estiu. En el capítol d’incorporacions destaquen Esther Sullastes o futbolistes amb experiència internacional com l’anglesa Chloe RIchards. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut