Darrer amistós de la pretemporada a Valdepeñas

Darrer amistós de la pretemporada a Valdepeñas

El Barça Lassa és l’equip convidat en el partit d’homenatge a Joan Linares que es disputarà aquest dissabte entre el conjunt local i l’equip d’Andreu Plaza (19,30h)

S’acaba la pretemporada per al Barça Lassa. Només queda un amistós, demà a Valdepeñas contra el conjunt local que milita a la Segona Divisió (19,30h). Serà en l’homenatge a Joan Linares, un dels millors jugadors de la història de la lliga i que es retira amb 42 anys després d’haver jugat, entre d’altres, amb el FC Barcelona a la dècada dels 90.

Després del partit a Valdepeñas, el Barça Lassa ja començarà a preparar la primera competició oficial de la temporada: la Copa Catalunya. Serà a Manresa, els dies 7 i 8 de setembre, i el Barça disputarà les semifinals contra el CFS La Unión, l’equip que dirigeix el mític Javi Rodríguez.

Fins ara el Barça ha disputat 4 partits de pretemporada i continua invicte, amb un balanç de 2 victòries (Futsal Mataró i Sporting de Lisboa), i 2 empats (Bisontes Castellón i Benfica). Més enllà dels resultats, l’equip ha deixat bones sensacions i ha aixecat el primer trofeo de la temporada: la prestigiosa Masters Cup. Fins ara, Esquerdinha i Dyego han liderat l’equip en l’apartat golejador amb 3 dianes cadascun d’ells, seguits per Ferrao i Adolfo, que han fet 2 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut