La Federació de Penyes del Barcelonès Est porta el Barça a Burkina Faso

La Federació de Penyes del Barcelonès Est porta el Barça a Burkina Faso

Un grup de penyistes de la Federació es va desplaçar el passat agost al país africà

La Federació de Penyes Barcelonistes del Barcelonès Est, encapçalada pel seu president, Jordi Monturiol, va viatjar cap a Burkina Faso per visitar el país africà i portar el barcelonisme al territori a través del moviment de penyes.

Al llarg de la setmana, la representació de la Federació de Penyes va realitzar un seguit de trobades institucionals amb el cap de l’ètnia Mossi, Moogho Naaba Baongo, el president del Comitè Olímpic de Burkina Faso, Jean Yameogo i el ministre d’Esports i Oci del país, Tahirou Bangre.

Per tal de conèixer de prop la passió pel futbol al territori, la comitiva es va desplaçar fins a “L’Estadi 4 d’Agost”, on juguen els partits la selecció nacional de Burkina Faso, a més d’iniciar un seguit de visites a les localitats agermanades amb les penyes de la Federació. Va ser el cas de Kouritenga, agermanada amb la Penya Barcelonista Pep Ventura de Badalona; Tansega, amb la Penya Blaugrana Foment Martinenc o Tanguin Dassouri, agermanada amb la Penya Barcelona Barceloneta, on es va disputar un clàssic.

A més, Larlé, un barri de la capital, va organitzar tornejos de futbol masculí i femení, bàsquet cadira de rodes, boxa, ping-pong o petanca i va ser agermanat amb la Penya Barcelonista La Guineu.

Aquestes trobades van deixar palesa la passió pel FC Barcelona que es viu país africà i la importància del moviment de penyes com a element socialitzador i integrador, en aquest cas, a través de la Federació de Penyes del Barcelonès Est.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut