Xavi Pascual:

Xavi Pascual: "Aquest Logronyo està més equilibrat"

El tècnic blaugrana ha valorat com arriba l’equip per jugar diumenge la final de la Supercopa Asobal contra el Logronyo (17.00 hores)

Xavi Pascual ha comparegut a la zona mixta del Palau Blaugrana per valorar la final de la Supercopa Asobal que jugaran diumenge contra el Logronyo a Ciudad Real (17.00 hores). Pascual ha destacat que “hem preparat bé el partit” i també que “no deixa de ser una final i per això serà un duel difícil”.

El tècnic blaugrana també ha fet referència a l’estat físic en què es troba l’equip després de guanyar la Super Globe, explicant que, tot i treure “un resultat esportiu importantíssim”, els ha “passat factura, perquè hi ha hagut jugadors que han fet esforços dobles” i ara mateix “necessitem anar recuperant la gent”.

L’entrenador culer ha detallat que el rival és “un equip una mica incògnita perquè han canviat molta gent, manté la seva filosofia de joc i han incorporat algunes coses en el joc d’atac que cal tenir en compte”. Pascual, també ha considerat que aquest Logronyo “està més equilibrat” i que “és un bon equip i que està ben treballat”.

Lasse Andersson amb el grup

Pascual ha confirmat que viatgen “amb els mateixos 16 jugadors que van anar a la Super Globe” i també que “afegiran Lasse Andersson a l’expedició perquè vingui.”

El preparador blaugrana també ha parlat d’un dels integrants d’aquesta expedició, l’Aleix Gómez, del qual ha assegurat que “jugarà tant amb el Barça B com amb nosaltres. Quan creiem necessari que ha de jugar amb el primer equip hi estarà, i el mateix amb el segon”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut