Gerard López:

Gerard López: "Aquest començament de calendari és molt complicat amb equips potents"

El tècnic del filial confia en tornar a trobar el camí de la victòria a Granada

El Barça B visita l’estadi Nuevo Los Cármenes de Granada en la tercera jornada de La Liga 123 (21.30h / Gol) aquest divendres al vespre. L’expedició blaugrana viatja el mateix dia del partit cap a Granada, sortint de Barcelona a les 10.20h. El tècnic Gerard López ha explicat les sensacions del seu equip a la prèvia del partit:

Declaracions Gerard López:

“Ha estat una setmana curta, en dos partits en quatre dies, poc temps per recuperar, però a la vegada, després d’una derrota com la del dilluns, el millor és tenir un partit quan abans i preparar-ho de la forma més positiva possible”.

“Intentar recuperar les sensacions de la primera jornada a Valladolid, sabent que serà un partit molt difícil, que aquest començament de calendari és molt complicat amb equips que estan cridats a estar a la part capdavantera i ha coincidit que ens toca al principi, fora de casa, camps difícils i històrics”.

“Ens hem de fer encara a la categoria, hem d’intentar controlar encara un punt més el partit i no tenir aquesta sensació que se’ns escapa per detalls que a Segona Divisió són claus i no et perdonen”.

Llista de convocats

Els jugadors convocats són els següents 18: Jokin Ezkieta, Varo, Daniel Morer, Cucurella, Martínez, Fali, Sarsanedas, Aleñá, Marc, Jose Arnaiz, R. De Galarreta, C. Pérez, Vitinho, David Costas, D. Concha, Abel Ruiz, O. Busquets i J. Cuenca. Són baixa per lesió Ortolá, Palencia, Kaptoum i Mujica. Choco Lozano es perd el partit per estar amb la seva selecció absoluta mentre que R. Tarín, Alfaro, Santi Bueno i Samu Araujo són baixa per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut