Barça Lassa – CH Palafrugell: Victòria solvent en el primer test del Barça Lassa d’Edu Castro (4-1)

Marc Gual (3) i Panadero han estat els autors dels gols blaugrana en la primera prova abans de l’estrena a la Lliga Catalana

Després de pràcticament 15 dies de pretemporada, ha arribat el moment de tornar a viure la sensació que genera competir davant un rival i amb un marcador pel mig. El nou Barça Lassa d’Edu Castro ha realitzat el primer test davant el Corredor Mató Palafrugell i ha assolit una victòria solvent.

Sense poder comptar amb els internacionals Pablo Álvarez, Matías Pascual, Lucas Ordóñez, Pau Bargalló i Ignacio Alabart, Edu Castro ha donat minuts de joc a cinc jugadors de la base, que s’han adaptat al ritme de joc de Gual, Panadero i Barroso. Fernández ha jugat els primers 25 minuts i, a la segona meitat, ha estat Aitor Egurrola qui s’ha situat sota els pals.

Les accions de gol han arribat gràcies a les accions de Gual i Panadero. El de Sant Sadurní ha marcat primer amb una acció de picaresca i, després, amb una rematada de primera dins l’àrea. Panadero ha establert el tercer gol abans del descans amb un llançament de cullera. A la represa, Gual ha culminat un contraatac amb un llançament de pala a l’escaire per fer la quarta diana i per tancar el marcador. Pol Vives ha tancat el resultat, després d’encarar tot sol Egurrola.

L’equip d’Edu Castro iniciarà dilluns la quarta setmana de pretemporada per preparar el primer partit oficial el 8 de setembre: el duel de Lliga Catalana contra l’ICG Software Lleida (21.00h, Barça TV). El següent compromís també serà al Palau, el divendres 15, contra l’Alcoi (21.00 h, Barça TV).