Xavi Pascual: “La nostra feina és superar els esforços”

Xavi Pascual: “La nostra feina és superar els esforços”

Després d’un partit de Champions molt exigent, el tècnic blaugrana ha afirmat que l’equip ha d’estar “molt concentrat” en el duel de Lliga d’aquest dimecres contra el Puente Genil

El Barça Lassa d’handbol canvia el xip de la Champions League i se centra ja en la Lliga Asobal. Després de l’empat a la pista del Rhein-Neckar Löwen, els blaugranes afronten el duel de la tercera jornada domèstica contra l’Ángel-Ximénez Avia Puente Genil (20.30 hores, Movistar+). El Palau Blaugrana acull un nou compromís de Lliga abans d’inaugurar la competició europea a casa. Abans del partit, Xavi Pascual ha atès els mitjans informatius, i ha afirmat: “Com en tots els partits, hem de sortir concentrats sabent que són dos punts importants per a la Lliga”.

El desgast de l’equip després de l’exigent duel a Mannheim existeix, però el tècnic blaugrana no vol excuses: “Sabem que d’esforços com aquest en tindrem molts durant l’any, i no queda més remei que estar bé, perquè és la nostra feina”. Pascual, que ha confirmat que repetirà la convocatòria de 16 jugadors dels últims partits, ha afegit: “L’esforç ja ha passat i el que queda és preparar l’equip”.

Quant al rival d’aquest dimecres, el tècnic ha explicat que “és un bon equip amb una primera línia potent”. A més, ha remarcat: “Aquest any han millorat el que tenien la temporada passada, i s’han fet al joc de l’entrenador”. Finalment, com a mostra del nivell del Puente Genil, Pascual ha recordat: “Van demostrar contra el Bidasoa Irun, amb un resultat clar, que és un equip molt perillós”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut