Gerard López:

Gerard López: "Ens hem de fer forts al Mini amb l’ajuda de la nostra gent"

El tècnic del filial fa una crida a l’afició perquè vingui al Mini just abans del partit del primer equip al Camp Nou

El Barça B rep la visita del Córdoba CF en la quarta jornada de La Liga 123 (18.00h / La Liga TV) aquest dissabte a la tarda. El tècnic Gerard López ha donat la llista de convocats i ha explicat les sensacions del seu equip a la prèvia del partit:

Declaracions Gerard López:

“A La Liga 123 qualsevol partit, i cada dia ho veig més, pots guanyar a qualsevol, et pot guanyar qualsevol, ja sigui a casa o a fora, i deixaré de parlar d’un inici molt difícil perquè el seguirem tenint”.

“Qualsevol partit és complicat, però tinc la sensació que si ho fem bé, som capaços de competir amb tots els equips, i cada setmana m’ho demostren”.

“La sensació que amb una mitjana de 20 anys l’altre dia al camp del Granada, amb aportació dels joves i dels una mica més experiments, l’equip va competir en un camp de Primera i ara hem d’intentar recuperar aquesta sensació al Mini”.

“El Mini ha de ser la balança de l’equip. Ens hem de fer forts, per això també necessitem l’ajuda de la gent. L’altre dia l’horari era complicat contra el Tenerife però en canvi demà és un dissabte a la tarda, abans d’un derbi al Camp Nou i és important que tinguem la sensació que almenys la gent ve al Mini a recolzar a l’equip i més amb aquest inici il·lusionant i amb nanos joves pujant fort”.

Llista de convocats

Els 18 jugadors convocats són els següents: Jokin Ezkieta, Cucurella, Martínez, R. Tarín, Fali, Alfaro, Sarsanedas, Choco Lozano, Aleñá, Marc, Jose Arnaiz, R. de Galarreta, Vitinho, David Costas, Samu Araujo, Varo, Abel Ruiz i O. Busquets. Són baixa per lesió Ortolá, Palencia, Kaptoum i Mujica. R. Tarín, Alfaro i Choco Lozano són les novetats respecte la passada jornada, mentre que Morer, Santi Bueno, C. Pérez, Moisés, D. Concha i J. Cuenca són baixa per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut