Partits decisius per als jugadors del FC Barcelona amb les seves seleccions

Partits decisius per als jugadors del FC Barcelona amb les seves seleccions

11 blaugranes tindran compromisos amb les seves seleccions entre aquest dimarts a la nit i la matinada de dimecres

Aquest dimarts els jugadors del FC Barcelona tornen a tenir compromisos internacionals amb les seves seleccions, tots duels de classificació per al Mundial de Rússia 2018. Alguns, de la zona europea, i d’altres, d’Amèrica. D’aquesta manera, fins a cinc enfrontaments que es disputaran entre aquest dimarts a la nit i dimecres a la matinada tindran presència blaugrana.

La selecció espanyola és la que compta amb més jugadors del Barça. Cinc blaugranes –Piqué, Jordi Alba, Busquets, Iniesta i Deulofeu– podrien participar en el Liechtenstein-Espanya d’aquest dimarts a les 20.45 hores. El duel enfrontarà el conjunt de Julen Lopetegui, que encara no coneix la derrota després de set partits, amb el darrer classificat del grup, que pel contrari, no sap què es guanyar.

Al grup I, la Croàcia d’Ivan Rakitic, dubte per al partit, visitarà la Turquia d’Arda Turan en un enfrontament en què Croàcia buscarà refermar el liderat davant un conjunt que no vol perdre les opcions de classificació per al Mundial. Pel que fa a la classificació per al Mundial de la zona de Sud-amèrica, el primer de jugar serà Paulinho amb el Brasil. La canarinha visitarà Colòmbia en la jornada 16. Seguidament serà l’Argentina, amb Leo Messi i Mascherano com a representants del Barça, la que disputarà un duel important contra Veneçuela per continuar lluitant pel bitllet de classificació (01.30 hores). El darrer jugador del FC Barcelona a jugar amb la seva selecció serà Luis Suárez, que podria enfrontar-se al Paraguai (02.00 hores). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut