Barça Lassa-Iberostar Tenerife: Victòria clara en el penúltim test (82-62)

Els blaugranes han sumat la seva quarta victòria de la pretemporada en el debut de Séraphin (14 punts) i Hanga (6 punts)

El Barça Lassa ha guanyat el seu penúltim partit de pretemporada contra el Tenerife (82-62) en el duel jugat a Montsó (Osca). Els blaugranes han dominat des del principi i amb molta solvència un partit que ha servit per continuar amb la preparació. El duel ha suposat el debut de Kevin Séraphin i Adam Hanga amb la samarreta blaugrana, mentre que Ante Tomic no ha jugat el sisè partit de la pretemporada per molèsties a la cama dreta. Séraphin ha fet un gran partit, amb 14 punts i nou rebots, sent el segon més valorat de l’equip, després de Thomas Heurtel, que sumat un total de 19 punts de valoració.

El partit ha començat amb els dos equips posant molt ritme i igualtat en els primers minuts. El primer distanciament en el marcador dels blaugranes ha arribat en el minut vuit, gràcies a cinc punts seguits d’Heurtel i a una esmaixada de Kurucs (20-13). Una diferència que els blaugranes han mantingut per finalitzar els primers deu minuts per sobre en el marcador (22-16)

Al segon quart, els culers han seguit defensant molt bé i han eixamplat la diferència en l’electrònic gràcies a uns bons minuts de Vezenkov, Pressey i Séraphin, que ha dominat la zona (36-24, min 16). Els blaugranes no han abaixat la intensitat i han arribat al descans amb el màxim avantatge de la primera part (48-32).

Sentència blaugrana

A la represa, l’equip de Sito Alonso ha seguit trobant bones situacions per anotar i amb un inspirat Heurtel han establert la màxima diferència de tot el partit (63-39, min 27).  El Barça Lassa  també ha estat bé en defensa en aquest tercer quart, amb la qual cosa ha finalitzat els trenta minuts amb un resultat molt favorable (66-46).

A l’últim quart, amb el matx pràcticament sentenciat, les diferències entre els dos equips s’han mantingut fins a arribar al marcador final (82-62). El darrer partit dels blaugranes a la pretemporada serà el diumenge 24 de setembre a Platja d’Aro contra l’UCAM Múrcia (12.30 hores).